неделя, 21 юли 2013 г.

Апартхотели в Слънчев бряг


Апартхотели в Слънчев бряг



Вече сме в разгара на лятото и вие усилено търсите най-доброто решение за лятната ваканция.Искате да я прекарате някъде, където ще съчетаете почивката с много забавления и разнообразен нощен живот. Да, определено Слънчев бряг е вашето място.
Едно от добрите решения за настаняване са апартхотелите. Чудите се какво точно представляват те?
Един апартхотел притежава всички удобства като обикновените хотели, но с предимството, че стаите му всъщност са апартаменти. А апартаментът със сигурност е по-удобен от една двойна стая, нали? В апартаментите имате на разположение кухня, оборудвана с хладилник, печка, микровълнова, тостер и всичко необходимо.Също така разполагате с нещо като хол с телевизор и диван, който се разтяга и по този начин стаята може да се използва от повече хора. Имате и си и отделна стая с баня. В такъв тип апартаменти могат да се настанят 4-5 души.
Ако отидете компания от 5 души в един хотел, който предлага двойни и тройни стаи, ще трябва да наемете 2 стаи, а при апартхотелите си наемате една, което ви излиза по-евтино, защото си го делите помежду си. Не сте толкова зависими от цените в ресторанта, защото си имате собствена кухня. В Слънчев бряг има много супермаркети на сравнително прилични като за такъв курорт цени. Можете да напазарувате от най-близкия до вас и вечерята е готова.
Апартхотелите са именно за хора, които са решили да не харчат много пари за скъпи ресторанти.
Поради своите удобства са подходящи и за по-дълъг престой. Все едно сте си вкъщи! С разликата, че от терасата ви имате страхотна гледка към морето.
Слънчев бряг предлага изключително луксозни апартхотели на доста високи цени, но могат да се намерят и такива, които си имат всички екстри, но са на по-нормални цени. В Слънчев бряг има за всекиго по нещо.
Насладете се на лятната си почивка със семейството или с приятели, като се настаните в един от многото апартхотели, които се предлагат в слънчевия морски курорт!

Няма коментари:

Публикуване на коментар