неделя, 21 юли 2013 г.

Как да отслабнем с вода



Как да отслабнем с вода


Отслабване с вода? Да, това е самата истина. Водата не само, че е изключително необходима за правилното функциониране на метаболизма, но е и чудесно средство за отслабване. Диетолозите продължават да спорят дали с нея в действителност може да се отслабне.
Несъмнено е вярно, че на ден е полезно да се пият от 2 до най-много 3 литра вода. В големи дози дори водата може да е вредна. Сама по себе си тя не ни прави слаби, но при приема и ние изхвърляме токсините и вредните вещества от тялото си.
Искате да отслабнете? Не забравяйте пиенето на вода! Много хора се отнасят несериозно към значимостта на водата и именно там е основната им грешка. Водата пречиства организма от мазнините по естествен начин.

За да добием по-пълна представа за действието на водата, ще разгледаме няколко факта, свързани с нея:

1.С вода не се надебелява. Водата не съдържа калории, но изпълнява основни функции в организма. Некалорична е(0 калории) и по никакъв начин не се напълнява при нейната консумация.

2.С вода не се отслабва. Водата не притежава свойството да изгаря калориите. Истината е, че само с пиене на вода не се отслабва. Тя не  изгаря и мазнините, но има огромно значение при метаболитните процеси.

3.Водата има засищащ ефект.Това е от основно значение при диетите за отслабване.Пиенете на вода преди хранене ни осигурява ситост, като по този начин приемаме по-малко храна.

Една от причините за напълняване е, че винаги когато усетят глад, хората го утоляват с храна, често пъти в доста големи количества. На всеки се е случвало да яде проста така,защото няма какво да прави,от скука. Това е вреден навик, който трябва да променим, ако искаме да свалим излишните килограми.
Водата пречиства организма и го подготвя за непосредствения прием на храна. Пиенето на малко вода вреди на правилното функциониране на органите и не води до ефективно отслабване.


Съвети за отслабване с вода:
1.Носете навсякъде със себе си бутилка вода!
2.Половин час преди храна изпийте 2 чаши вода.Това ще ви засити и така ще изядете по-малко количество храна!
3.Заместете подсладените сокове и газираните напитки с чиста вода!
4.Винаги когато почувствате глад,пийте вода!
5.Сутрин,когато се събудите,изпийте 1-2 чаши вода!
6.Не пийте вода докато се храните!
7.Пийте вода 1 час след храна!

Още се чудите дали можете да отслабнете с вода? Бързо изпийте една чаша и пак си помислете. Разбира се, че водата помага за отслабване, защото се справя с най-големия проблем на започващите диета-апетита. Няма ефективна диета без прием на вода в определени количества. На никого не му харесва да пази диета и да се лишава от любимите си вкусотийки,но понякога се налага. По време на диетата много хора чувстват неистов глад, който обаче трябва да превъзмогнат в името на красивата фигура. За някои хора храната е навик, хоби. Моят съвет е да направите водата ваш навик, за да се чувствате по-слаби, по-красиви и по-здрави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар