неделя, 21 юли 2013 г.

Слънчев бряг- плажове и купони



Слънчев бряг- плажове и купони

Слънчев бряг е курорт, в който искаш да се върнеш още при заминаването си от него. Той е един български Лас Вегас, окъпан в светлините на безбройните дискотеки, кафенета, ресторанти, хотели и казина. Именно тези светлини те опияняват и те карат да го харесваш. Дори след ужасната гледка на пияни чужденци по улиците, ти пак го харесваш. Дори след сблъсъка ти с непосилните понякога за обикновените хора цени, ти пак го харесваш. Всяко нещо има своите добри и своите лоши страни, но човек не бива да вижда само лошите. Трябва да оценим и страхотното ни прекарване в Слънчев бряг. Изключително доволни сте от хотела и от обслужването. Намерили сте много приятно ресторантче на добри цени. За пръв път сте опитали индийска кухня. Научили сте се да играете тенис. Това не е ли достатъчно, за да поискаш да се върнеш в Слънчев бряг?
В разгара на лятото, че плажът е направо пренаселен. Но това без съмнение говори за предимствата на Слънчев бряг. Хората са доволни и всяка година продължават да пристигат нови и нови летовници. В Слънчев бряг е топло и почти винаги слънчево. Дори и да го посетите през май или юни, пак бихте попаднали на хубаво време за плаж. Тогава и през септември е и най-спокойно, доколкото думата спокойно може да употреби за място като Слънчев бряг.
Музиката звучи от всички страни. Тук младите хора са в своето царство. Тук могат да се забавляват до зори, да прекарат деня на плажа и после пак да се забавляват в някоя от дискотеките. Те се чувстват свободни и се възползват от това, запълвайки всяка минута от свободното си време с някакво занимание, защото са млади и трябва да живеят.
Това, че тук кипи бурен нощен живот не означава, че няма да видите колички с малки деца или възрастни хора. Красивите плажове и реномираните хотели привличат другата част от не дотам купонджийски настроените туристите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар