неделя, 21 юли 2013 г.

Ресторантите в Слънчев бряг



Ресторантите в Слънчев бряг

В Слънчев бряг човек не може да остане гладен. За доброто ви прекарване в курорта се грижат над 150 ресторанта. Предлагат разнообразна кухня, която ще се хареса на всеки вкус и народност. В ресторантите се приготвя българска, руска, китайска и индийска кухня. Готвачите са изключително добри, може да се каже, че са на световно ниво. Приятната миризма на скара се носи из курорта особено вечер, когато ресторантите са и най-посещавани. Курортът е оживен по всяко време, но вечер наистина гъмжи от хора, които буквално нападат ресторантите. Сервитьорите едва смогват да вземат поръчките на огладнелите клиенти. Предлагат се изключително вкусни и интересни ястия. Можете да опитате нещо, което досега не сте яли. Опитайте неустоимия вкус на индийската кухня, която е толкава ароматна и богата на подправки, че може да ви пренесе директно в оживена Индия. В ресторанта ухае на всякакви подправки. Ако обичате люто, индийските ястия са най-добрите такива. Или пък ви се хапва нещо китайско? Посетете няколкото китайски ресторанта в курорта, а храната ще ви бъде приготвено от отлични китайски готвачи. Така ще се потопите в атмосферата на цветен Китай.
Някои ресторанти пък предлагат руска кухня, за да угодят на най-многобройните посетители на курорта руснаците. Пред ресторантите облечени официално младежи ви приканват да влезете, показвайки ви менюто и говорейки ви приятни думи. Напълно възможно е да ви заговорят на руски, защото в Слънчев бряг руснаците са не само най-многобройните, но и най-заможните туристи. Затова отвсякъде гледат да ги поглезят. Но за нас това трябва да е и комплимент, че сме толкова предпочитана дестинация.
Ресторантите предлагат жива музика за доброто настроение на клиентите. Почти всяка вечер гостуват известни певици, които правят вечерята ви по-приятна. Някои ресторанти примамват с интересен интериор и екстериор. Едни приличат на кораб, други на замък. Личи си, че собствениците им са креативни. А и как иначе? Все пак тук е пълно със заведения за хранене, за да пробиеш, трябва да направиш и да предложиш нещо по-различно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар