неделя, 21 юли 2013 г.

All inclusive хотели в Слънчев бряг



All inclusive хотели в Слънчев бряг

Лято, слънце, плаж, заслужена почивка... Истинска мечта! Искате нещо по-спокойно или пък по-оживено? Спирате се на Слънчев бряг, сега и хотел трябва да си намерите...Изборът не е лесен поради огромното разнообразие от хотели по родното черноморие. Несъмнено едни от най-красивите са в Слънчев бряг.
Нека разгледаме по-подробно Аll inclusive хотелите, които са гаранция за спокойна почивка без усложнения. Можете да изберете по-евтин или по-скъп хотел на такъв принцип, но дори скъпите хотели предлагат доста изгодни пакети. Най-добре е да планирате такава All inclusive почивка няколко месеца по-рано, за да попаднете на по-ниски цени и то в скъп хотел. Да запазиш такава почивка в разгара на сезона, не е никак добре за семейния бюджет. По-евтини пакети могат да се закупят и през септември, когато напливът на родни и чуждестранни туристи не е толкова голям.
All inclusive пакетите включват закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска, напитки, забавления и всякакви други услуги (басейн, различни заведения, интернет, сауна, джакузи, фитнес). Цените са различни и в зависимост от това дали държите хотелът да е на първа линия. Тези хотели обикновено са по-скъпи.
All inclusive почивката има много предимства. Веднъж заплатили всичко, почти нямате други разходи, защото просто всичко ви е включено в пакета. Така излиза много по-евтино, отколкото, ако плащаш за всяка услуга поотделно. Не се занимавате да търсите добри ресторанти или заведения. Хората, които държат наистина да се отдадат на релакс, получават една изключително организирана почивка. Лежиш си на плажа и не мислиш за нищо. Такъв тип почивка е много удобна за семейства с деца, тъй като в хотела има цял ден забавления за децата- детски клуб, а вечерта и детска дискотека.
All inclusive почивката ви позволява да се изолирате за малко от света. В хотела има достатъчно забавления, така че може да не го напускате, ако искате. И все пак Слънчев бряг заслужава да се разгледа, за да се потопите в оживената атмосфера на хитовия български курорт.
Стягайте куфарите и право към морето!

Няма коментари:

Публикуване на коментар