неделя, 21 юли 2013 г.

Черно и бяло – цветовете, които никога не излизат от мода




Черно и бяло – цветовете, които никога не излизат от мода

Има два цвята, които винаги ще са на мода – черно и бяло. Колкото и тенденции да се сменят, колкото и дизайнерски колекции да излязат, те винаги ще присъстват. За класиката няма мода! Класиката е винаги модерна.
Черното и бялата винаги са до нас в онези трудни моменти, когато просто не можем да решим какво да облечем. С тях винаги се чувстваш елегантна и в крак с модата. Много по-лесно намираш обувки, чанта и бижута, които да им паснат. Модата „черно и бяло” е сигурен избор при всякакъв случай и за всяка жена. Независимо дали са комбинирани помежду си или се носят самостоятелно, тези цветове са вечният хит.
Ако тялото ти има изразителни извивки, една семпла черна рокля, пристегната с бял колан на кръста, ще ти даде онзи завършен и елегантен външен вид, за който всяка жена мечтае. Една пола с висока талия с бяла риза, е идеалното допълнение към високите токчета. Облечена по този начин ще събереш всички погледи.
Не забравяй, че тези цветове може да съчетаваш и с по-искрящи такива, за да постигнеш уникален ефект.
С комбинация от черно и бяло никога няма да сбъркате и да изглеждате нелепо. Тя е подходяща за всякакви случаи: за ежедневно облекло, за официални събития, за вечеря, за коктейл, за работата.
Най-важното за тези цветове е, че трябва да внимавате при комбинирането на дрехите. Ако си с широка риза не можеш да сложиш и широк панталон. Колкото и лесно да е да се обличаш с черно и бяло, много е важно да се съчетават и материите. Аксесоарите са от изключително значение за всеки тоалет. Те могат да вдъхнат нов живот и на най-обикновените дрехи. Но внимавай! Колкото и да е семпъл тоалетът ти, не си слагай едновременно брошка, обици, гердан, гривна. Всичко взето заедно е един огромен кич.
Без съмнение черното е любим цвят на много жени заради своето качество визуално да прави фигурата по-слаба и издължена. Черният панталон е нещо, с което много хора не се разделят. Той се е превърнал в част от тяхното ежедневие. Комбинира се лесно и не се цапа. Бялото пък някак го свързваме по-често с лятото. Облечена цялата в бяло си като на почивка в Монте Карло. Бялото е много аристократичен цвят. Този сезон пък са много модерни райетата (черно и бяло). Съчетани с неонови цветове, са истинският хит на лято 2013.
Черното и бялото определено са любимите цветове на Коко Шанел. Първата дизайнерка на панталона за жени, във всички свои колекции е давала приоритет именно на тези два цвята. Може би и тя в голяма степен е допринесла за тяхното утвърждаване като вечната класика в модата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар