неделя, 21 юли 2013 г.

Скъпи хотели в Слънчев бряг



Скъпи хотели в Слънчев бряг

Скъп хотел в Слънчев бряг...това безспорно е мечтата на всички ни. Скъпите хотели са предназначени за един друг тип хора, при които луксът е ежедневие, а той трябва да ги последва и по време на лятната им почивка.
Скъпите хотели в Слънчев бряг са висша форма на лукс и помпозност, надпреварват се кой ще привлече повече посетители, кой ще притежава по-екстравагантни стаи или по-голям басейн. Слънчев бряг е модният подиум, по който дефилират тузарски хотели, а останалите скромни хотелчета изглеждат като от вече минала колекция.
Ако джобовете ви са пълни, заповядайте в Слънчев бряг, тук се харчи много, но срещу похарчената сума се получават чудесни привилегии. Скъпите хотели обикновено са на база All inclusive и екстрите, които предлагат са безкрайно много. Определено в тези хотели ще ви поглезят както подобава. В някои има дори тематични стаи, всяка на различна цена. Можете да изберете този стил, който в момента пасва най-много на настроението ви.
Една от основните и почти неизменни характеристики на тузарските хотели е SPA центърът. Той предлага всякакви видове масажи /шоколадов, точков, с камъни/, релаксиращи процедури, фитнес зала, джакузи, закрит и открит басейн, Такива хотели разполагат и с конферентни зали, защото често приемат наши и чуждестранни важни гости.
Скъпите хотели са непосредствено разположени на първа линия, на самата плажна ивица. Когато плащате толкова много, всички са изключително внимателни към вас, глезят ви по всякакъв начин. В казиното на хотела пък може да опитате късмета си и да пробвате да си възвърнете чат от парите, дадени за почивката.
Ресторантите са едно друго бижу на тези хотели. Впечатляват с разнообразна кухня и изкусни готвачи от цял свят. Днес ви се хапва в италиански, а утре може би – в китайски, а защо не в гръцки, тайландски или испански ресторант.
В скъпите хотели на Слънчев бряг никога не може да ви доскучае. Тук програмата ви винаги е пълна. Те са създадени, за да угодят на всеки ваш каприз и да превърнат лятната ви почивка в истинска морска приказка.
Насладете се на всяка секунда от прекрасното лятно слънце и от опияняващото синьо море!

Няма коментари:

Публикуване на коментар