неделя, 21 юли 2013 г.

Какви храни се предлагат в Слънчев бряг?



Какви храни се предлагат в Слънчев бряг?

Слънчев бряг определено е курортът на изобилието. Тук има от всичко и то по много. С достатъчно пари за харчене, тук ще се преситите от забавления. И храната както всичко друго е изключително разнообразна.
Можете да хапнете в ресторант, да си купите нещо от магазина или нещо от така примамливите сергии с вкусотии. Разхождате се по центъра, а миризмата на дюнер, понички и палачинки направо ви опиянява. От другата страна пък миризма на банички, пици и гофрети. Истински рай на тези, макар и не толкова полезни храни. Но все пак сте на почивка и можете да се отдадете на някои малки изкушения. А тук изкушенията са наистина на всяка крачка. Малко по-настрани от дюнерите, пък виждате да продават варена царевица. Примамливи са и сергиите, на които се продават приготвени риби за вкъщи. Залива ви миризма на прясно изпържена цаца. А как да не си купите и сладолед за разхлаждане в жегите. Слънчев бряг ви предлага много разнообразна храна. Ако пък не искате да се храните така нездравословно, има сергийки, от които да си купите плодове и зеленчуци. Ако разполагате с кухня, можете да си напазарувате от супермаркетите и да си приготвите вкусна домашна храна. В магазините има, както се казва, от пиле мляко, за да се угоди и на най-претенциозните клиенти. А претенциозни клиенти има наистина много. Някои недоволстват от прекалено високите цени, но в крайна сметка това си е техен проблем, защото едва ли някой си мисли, че в Слънчев бряг е евтино. Ако пък не ви се занимава да готвите в апартамента, ресторантите са залели целия курорт. Само трябва да изберете най-подходящия за вашия вкус и джоб и вечерята е готова. Бързо и лесно, но друг е въпросът, че е много скъпо всеки ден да се храните в ресторант.
Слънчев бряг е изключително примамливо място както за любителите на вкусната храна, така и за любителите на нощните забавления. Изкушенията дебнат отвсякъде!

Няма коментари:

Публикуване на коментар