неделя, 21 юли 2013 г.

Водни забавления в Слънчев бряг



Водни забавления в Слънчев бряг

Забавленията в Слънчев бряг никога не свършват. Вие сте екстремна личност, човек на вълнуващите изживявания. Не можете цял ден да обикаляте от ресторант на ресторант. Това просто не е за вас. Искате да уплътните свободното си време с нещо различно. Запознайте се с водните забавления на Слънчев бряг.
Ако сте достатъчно смели, можете да посетите някои от аквапарковете в курорта. Несъмнено ще вдигнете адреналина си и ще се заредите с много енергия. При това цените не са толкова високи и с карта, осигуряваща ви цял ден в аквапарка, можете идеално да запълните времето си. Можете да се печете край басейна или да се пуснете по огромните пързалки. Забавлението е пълно! Аквапаркът е идеално предложение за семейства с деца, тъй като тук децата определено ще се чувстват страхотно и няма да скучаят.
За по-романтично настроените всеки ден се организира разходка с корабче до Несебър. Без съмнение е изключително красиво и приятно. Чувството да усещаш морския вятър в косите си, а ти да се носиш из безкрайната морска шир, е незаменимо.
Ако сте почитател на водните спортове, определено няма как да скучаете. В Слънчев бряг има Яхтинг клуб и разнообразни водни спортове и атракции:
-водни ски
-ветроходство
-круизи с моторни лодки
-уинд-сърфинг
-каране на джет
-разходка с надуваем банан
-водно колело
Колкото и пари да похарчиш в Слънчев бряг, винаги си струва, защото това, което получаваш в замяна е изключително много. Без съмнение най-голямата водна атракция тук е самото море. Можете да поплувате или да полежите на дюшека, който ви носи из морето. Може би най-големият хит сред водните атракции е дълбочинното гмуркане. Гмуркането става с водолаз-инструктор. Това преживяване определено си струва каквото и да е цена. Организира се гмуркане и до потънал кораб, което със сигурност е много интересно. Ще се почувствате като в истински филм. Да, в Слънчев бряг сте като във филм с много интересен сценарий, който поддържа интереса ви до края на почивката.


Няма коментари:

Публикуване на коментар