неделя, 21 юли 2013 г.

Забавления в Слънчев бряг



Забавления в Слънчев бряг

Добре дошли в курорта на забавленията! В Слънчев бряг времето никога не стига, за да се отдадете на всичко, което курортът предлага. Тук никой не скучае. Има много видове занимания и за малки, и за големи. Ако си търсите място, където да се забавлявате нонстоп, то това е Слънчев бряг. Да, тук можете и да си починете прекрасно, но сам по себе си този курорт е създаден за безкрайни забавления, които няма да ви позволят цял ден да се излежавате на плажа.
Ще ви запознаем по-подробно именно с всякакви видове атракции и спортове, от които можете да се възползвате на сушата. В курорта има уникална картинг писта, която ви предлага удоволствието да се почувствате като истински пилот от F1. Можете да си спретнете малко състезание с приятели или да угодите на детето си, което толкова мечтае да е като пилотите по телевизията. За любителите на по-аристократичните спортове има тенис на корт, мини-голф и езда. Слънчев бряг разполага със страхотни тенис кортове, на които можете да поддържате форма или пък, ако никога не сте тренирали тенис, да си вземете треньор, който да ви научи. Ако пък винаги сте искали да яздите кон, можете да посетите някои от конюшните и училищата за езда. Подарете на себе си или на детето едно незабравимо изживяване с едни от най-благородните животни-конете.
В свободното си време можете да покарате рикша, колело или пък да се насладите на романтична разходка с файтон. Ако искате да посетите и опознаете нови места, направете си малка екскурзийка до близкия Несебър, град с древна история. Потапяте се в атмосферата и магията на стария град и за момент забравяте за всичко друго.
Друго забавление, което ви предлага слънчевият курорт, са дискотеките и заведенията по плажа. Клубовете предлагат различна музика за всеки вкус. Тук са най-модерните, на известните, най-разнообразните клубове по морето. След ден, изпълнен с плаж, спорт, забележителности, задължително е да посетите и  хитовите клубове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар