неделя, 21 юли 2013 г.

Евтини хотели в Слънчев бряг



Евтини хотели в Слънчев бряг

Възможностите ви са ограничени, но не ви се ходи в малките морски градчета. Вие сте човек на купоните, забавленията и нощния живот, не можете просто да легнете на плажа и да бездействате. Млади сте и енергични. Определено мястото ви е в лидера на морските курорти - Слънчев бряг.
Евтиното в Слънчев бряг е нещо относително. Определено можете да си намерите далеч по-евтин хотел в другите морски градчета, но тук става дума, че вашето място е именно в Слънчев бряг и държите точно на него. Всичко зависи от това с какви пари разполагате, но все пак може да изкарате една страхотна почивка и с по-малко средства.
В евтините тип „семейни хотели” може да отседнете, докато сте в курорта. Хотелът няма да е на първа линия, но все пак за тази цена това си е в кръга на нещата. Не можете да тръгвате с много големи очаквания. По-евтините хотели в Слънчев бряг са чисти, спретнати, подредени. В тях обаче няма да има басейн или пък тенис, джакузи и всякакви подобни. Ще можете да се радвате на телевизор, климатик, може и безжичен интернет и прилична стая. Ще повървите малко повечко докато стигнете до плажа, но пък Слънчев бряг си струва, нали?
Несъмнено това, към което сте се насочили са дискотеките. Да, в Слънчев бряг дискотеките, баровете и заведенията са в изобилие. С наемане на по-евтин хотел, си спестявате повече пари за харчене по нощния живот, който ври и кипи.
Хотелите от типа ВВ са от по-евтините, така че имайте ги като вариант. Иначе за вас са по-подходящи хотелите с 2 звезди или различните семейни къщи за гости. Някои се предлагат и без никакви хранения, за да постигнат по-примамлива цена. Храната си я подсигурявате сами, но това не би ви спряло да се отдадете на едно вълнуващо и забавно лято, каквото несъмнено няма как да не изживеете в Слънчев бряг.
Забавлявайте се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар