неделя, 21 юли 2013 г.

Възможно ли е да се храним евтино в Слънчев бряг?



Възможно ли е да се храним евтино в Слънчев бряг?


Избрали сте именно Слънчев бряг за своята семейна почивка или ваканция с приятели. Намерили сте си хотел, настанили сте се. Естествено, дошли сте да почивате или да се забавлявате, но все пак трябва и да се храните. Настанявайки се точно в Слънчев бряг, сте поели риска да платите понякога безбожно скъпи цени за едно ядене. Изборът пред вас е или да стоите гладни, или да се втурнете в издирване на заведения или магазини, където можете да се нахраните на далеч по-ниски цени. Ясно е, че гладни няма как да стоите, освен ако не сте решили да се подложите на диета. Да, лятото е най-подходящият сезон за отслабване, но не и в Слънчев бряг, където отвсякъде ви връхлита миризма на различни вкусотийки.
Да намерите нещо евтино в Слънчев бряг...трудна, но не и невъзможна работа. Разбира се, това, което на нас ни се струва страшно скъпо, същевременно е изключително евтино за многобройните чуждестранни туристи, които в Слънчев бряг са сякаш повече от българите. Именно поради тази причина цените са толкова надути. Затова българските туристи решават да посетят Слънчев бряг през май – юни или в началото на септември, когато цените малко се нормализират. Българин да хапне евтино в Слънчев бряг се оказва истинско предизвикателство.
Ако искате по-евтина храна, насочете се към супермаркетите. Магазините от големи вериги предлагат много добри цени. В близост до Слънчев бряг има такъв голям хипермаркет от световна верига магазини. По-добре отидете там и напазарувайте солидно за няколко дни напред, защото в Слънчев бряг и хранителните магазини не отстъпват на ресторантите по високи цени. Можете да отскочите и до близкия Несебър, където можете да намерите по-ниски цени.
Евтиното хапване в Слънчев бряг е сложна работа. Но и тук можете да намерите ресторантчета на прилични цени, в които готвят хубаво. Трябва малко повече да се разходите и да потърсите, за да намерите нещо подходящо за вас.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар